En İyi Klima Markası Hangisi

Türkiyede iklimlendirme konusunda faaliyet gösteren 160 adet klima üretim firması blunmaktadır. Bunların bir kısmı direkj yurtdışından ithal ürünler olurken bir kısmı ise ülke içinde üretimi gerçekleştirilen ürünler.Büyük üretim merkezlerinin yanı sıra yurtdışından ürün getirtilme vasıtası ile sadece montaj atölyelerininde bulunduğu tesisler mevcut.

İhtiyaçlarınızı Belirleyin

Aslında en iyi klima markası hangisi sorusunun tek bir cevabı yok.Bu nedenle önce nasıl bir klimaya ihtiyaç duyduğumuzu belirlemeliyiz.Ev , işyeri, fabrika, spor salonu,okul , hastane vs. ygulamanın yapılacağı alanın belirlenmesi önemli. Sonrasında iklimlendirme şeklinin belirlenmesi ve ne gibi özel durumlara ihtiyaç duyulduğunun belirlenmesi gerekmekte.Hastane soğutma ve ısıtma sistemi ile okul için kullanılacak sistem aynı olmayacaktır.

Enerji Maaliyetlerini İyi Hesaplayın

İhtiyaç duyulan iklimlendirme sistemi en optimum enerji tüketimine uygun olan tercih edilmelidir. Küçük alanlara büyük kapasite ürünler büyük alanlara  düşük performansa sahip ürünlerin kullanılması enerji maailiyetlerinizi arttıracaktır.Zaman içersinde enerji giderlerinin artacağınıda hesaba katın. 
Bütün bu çalışmaları yaptığınızda ortaya çıkan en iyi ürün sizin için en uygun olandır.